Кількість
|
Вартість
|
||
|
Діюча речовина: азоксистробін 250 г / л
Форма препарату: концентрат суспензії
Норми витрати робочого розчину:
600-800 л / га - виноград,
200-400 л / га - овочі
Концентрація робочого розчину:
0,1% - виноград,
0,15-0,25% овочі
Клас небезпеки: II
Фунгіцид Квадріс призначений для профілактики і лікування овочевих культур, включаючи виноград, ягідні кущі від поширених бактеріальних захворювань і грибкових інфекцій, впливаючи не тільки на грибок, а й на спори:
борошниста роса
несправжня борошниста роса
плямистість
фітофтороз
гниль
макроспоріоз
Квадріс ефективний проти 4 класів грибів: Ascomycetes, Basidiomycetes, Deuteromycetes, Oomycetes.
Фунгіцид впливає на гриби і спори, при цьому відсутня перехресна стійкість.
Більший фунгіцидний ефект можливо отримати при використанні препарату двічі.
Тривала захисна дія - до двох тижнів.
Квадріс фунгіцид безпечний для рослин, людей, навколишнього середовища.
Овочі вживають через 5 днів.
Препарат Квадріс рекомендований для використання з іншими біологічними та хімічними фунгіцидами та інсектицидами. Але рекомендується перевіряти сумісність препаратів кожен раз.
Не застосовувати препарат Квадріс в баковій суміші з гербіцидами, так як препарати мають різний час застосування.
Перевагою препарату також є енономічность у витраті і невелика вартість.
Не застосовувати обладнання після Квадріс для обробки яблунь.
Заходи безпеки
Використовувати засоби захисту шкіри, не дивлячись на малу токсичність препарату. При контакті з шкірним покривом промити великою кількістю води з милом.
Не розпиляти поблизу водойм.
Зберігати препарат з продуктами харчування заборонено.
Не обробляти рослини в жарку і вітряну погоду, перед опадами.
Зберігання
Температура зберігання препарату: від -5 до +35 град.
Рекомендоване темне місце.
Термін придатності препарату: 36 міс.
Використовувати свіжий робочий розчин, не більше 24 годин зберігання.
Регламент застосування:
Культура Спектр дії Норма витрати, л/га Фаза внесення Кратність обробок/термін очікування
Виноград Мілдью, оїдіум, сіра гниль, чорна плямистість, інфекційне засихання0,8Обприскування до та після цвітіння3/25
Огірок Пероноспороз, борошниста роса, антракноз, аскохітоз 0,6 Від 5 листків до початку цвітіння, після цвітіння 3/5
Томат Фітофтороз, альтернаріоз, бура плямистість Обробка в період вегетації, профілактично або за появи перших ознак хвороб
Цибуля Пероноспороз, фузаріозне в’янення 2/14
Капуста Збудники гнилей при зберіганні 1/7
Хмільники Несправжня борошниста роса 0,8–1,23/14
Горох овочевий Пероноспороз, борошниста роса, аскохітоз 0,8 2/7
КартопляФітофтороз, альтернаріоз 0,6